STWI

Om oss

Här berättar vi om alla personer som ligger bakom det material du hittar på vår webbsida. Främst för att du som läsare ska få en bättre bild över vilka vi är, och varför vi valt att arbeta med denna hållbarhetsblogg.

Therese Granberg

Det är Therese Granberg som ligger bakom det material du hittar på vår webbsida. Hon skriver alla artiklar själv, och hon tar även fram nya ämnesområden som hon (förmodligen) kommer skriva om i framtiden. Förenklat kan man säga att Therese sköter allt utom korrekturläsning och det tekniska på webbsidan.

Therese är idag 19 år gammal och går sista året på gymnasiet på den naturvetenskapliga linjen. Hon ser fram emot framtida studier inom antingen miljö eller inom de marknadsföringsaspekter som tillhör miljö och hållbarhet.

Just miljöintresset började gro redan när Therese var omkring 5 år gammal. Då blev hon arg på att hennes glass hade onödigt mycket plast, och att det i förlängningen var dåligt för de som bodde i skogen. Och på den vägen är det, miljöintresset har alltså hängt med sedan dess och fram till idag.

Maria Pettersson

Maria är moster, och så även en nära vän till Therese. Hon har sedan en lång tid tillbaka engagerat sig inom ett parti med tydlig miljöinriktning, och hon har även arbetat som miljö- och hållbarhetsansvarig för ett större svenskt företag under cirka 5 års tid.

Marias uppgift här på bloggen består främst av att korrekturläsa de artiklar som Therese skriver, och ibland rätta enklare faktafel. Maria önskar att hon hinner skriva egna artiklar här på bloggen, men som läget ser ut idag hinner hon inte det.

Björn Larsson

Björn är vår enda betalda medarbetare, men han får inte mycket betalt ska du veta. Björn arbetar i princip gratis med att underhålla webbplatsens tillägg, optimera bilder och ta hand om eventuella licensfrågor tillsammans med vår bildbank.

Utan Björn skulle denna webbsida se hemsk ut, och knappt fungera. Så vi är väldigt glada att vi har Björn på vår planhalva.

Profilbild

Therese Granberg

Kommentera